İSTANBUL / BAGCILAR - Abdullah Bin Mektum Özel Eğitim Anaokulu

0212 6341979
0212 6341979
Adres
FEVZİ ÇAKMAK MAH. 2107. SK. ABDULLAH BİN MEKTUM ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU BLOK NO 2 BAĞCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Çağdaş bir yönetim anlayışı ve koşulları doğru algılayıp yorumlayabilen eğitmenleri ile toplumda kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek. Özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerimizin eğitimini, disiplinler arası yaklaşım benimsenerek geliştirmek, Bireysel farklılıklar dikkate alınarak hazırlanmış planlar çerçevesinde, öğrencilerin var olan potansiyelini ortaya çıkararak geliştirmek. Mesleki ve sosyal yaşam becerileri kazanmış, özgüven sahibi, yetenekleri doğrultusunda üretime katılan bireyler yetiştirmek, Sevgi ve özveriyle; bağımsız ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; ilköğretimi bitirmiş, eğitilebilir düzeydeki zihinsel engelli öğrencilerimize sevgi ve saygıyı esas alan çağdaş bir yönetim anlayışıyla uygun bir eğitim ortamı sunmak ve bireysel eğitim programlarını, etkili ve verimli bir şekilde uygulayarak öğrencilerimizin bireysel, sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayıcı, kalıcı öğrenmeler kazandırmak temel görevimizdir.
09.00-14.30
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE YÜZYIL KÖPRÜSÜNDEN GEÇEN 97/M 98GE OTOBÜSLERİ VE BAĞCILAR MEYDAN KALKAN BELEDİYE MİNİBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Ücretsiz Taşıma Hizmeti
Fevzi Çakmak M. Osman Gazi C. 2/18 S. No2 Bağcılar/İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 2 km dir. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaklaşık 20 km dir.